Oss

Våren på Zákynthos. Foto Knut Werner Alsén

Våren på Zákynthos. Foto Knut Werner Alsén

Vi som står bak denne personlige reiseguiden til Zákynthos kjenner øya svært godt, etter å ha vært her nesten hver sommer i over 25 år. Våre hjerter brenner for Zákynthos, derfor ønsker vi å dele noen av våre hemmeligheter med andre.

Dette er ikke en komplette guide som dekker alt en turist måtte ha av behov for på øya. Til det finnes det nok av andre kilder å øse av. Det vi ønsker er å gi deg tips som er nyttige, spesielt for de som ønsker noe ekstra og som setter pris på å komme litt på innsiden av gresk kultur.

En god start kan jo eksempelvis være å lære seg mer om gresk væremåte, hvordan man oppfører blant grekere og ikke minst hvordan man ikke oppfører seg i Hellas.

Vårt hovedfokus er hele tiden å plukke fram noen av våre personlige smakebiter fra øya, det være seg kultur, folkelivet og det man måtte finne av naturressurser. Først av alt er vårt ønske at reiseguiden kan være en liten veiviser og inspirasjonskilde for de av dere som ønsker å kombinere gresk sommer og sol med gode natur-og kulturopplevelser.

Kursopplegg på Zákynthos
Vi har tatt initiativet til ulike faglige kurs-  og kulturopplevelser til Zákynthos, i samarbeid med dyktige kursholdere. De første av disse kursene blir gjennomført våren og høsten 2015. Kursene blir kombinert med kulturopplevelser på innsiden av gresk kultur. Dette er ikke pakketurer. Hvis du er kursholder må du gjerne ta kontalt, så hjelper vi til med å tilrette kurs på denne vakre øya. Les mer om kursene på www.autentiskehellas.no.

Følg oss på Facebook

Kontakt oss gjerne hvis det er noe du lurer på

Opprett en gratis blogg eller et nettsted på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: