Porto Koukla Hotel

Porto Koukla Hotel. Foto: Porto Koukla Hotel

Porto Koukla Hotel. Foto: Porto Koukla Hotel

Porto Koukla Hotel er fabelaktig! På nettsidene skriver de at de tilrettelegger for at besøkende kan kombinere fred og ro i naturen med god service og mat, romantiske kvelder med levende musikk – og gjestfrihet i sin sanne betydning. Det stemmer.

Vi hadde et fantastisk opphold (vi sov ikke på hotellet) hos vertskapet, med Pavlos Linardos i spissen. Pavlos Linardos er musiker, noe som øker kvaliteten og romantikken ved Porto Koukla. Maten her er svært god, gjestfriheten på topp. Atmosfæren vertskapet skaper – gir oppholdet på Zakynthos et minne for livet. Ja, vi la også merke til at mange av gjestene her vender tilbake hit år etter år. Ikke uten grunn.

Starten på dagen vår hos Pavlos og familien hans var en god lunch i baren «Thalassa Cafe Bar». Så ble det en båtur med de begge to ut til den lille paradisøya Marathonisi. Pavlos var skipper, sanger og guide.

Oppholdet ble avsluttet i baren til Solla, helt nede ved stranden. Dagen gav oss uforglemmelige øyeblikk, med gode venner og med en vennlighet og medmenneskelighet bare grekerne kan skape. Stedet er anbefalt, om så bare en kveldstur til Thalassa. Og så er det bare å hilse Pavlos fra Norge. Han er en god norgesvenn.

Les mer på nettsiden
På YouTube har Pavlos lagt ut smakebiter av sin egenproduserte greske musikk.
Sjekk også ut Pavolos Facebook

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: