Therianos Villas

Therianos-Villas1

Therianos Villas. Foto Knut Werner Alsén

Økologisk gårdsferie:
“Nyt øyeblikk av ekte gjestfrihet Zakynthos. Noen ganger i livet skal vi lukke øynene å drømme om et sted vi ønsker å fylle for fred, styrke og lykke” slik ønsker familien Therianos sine gjester velkommen til familiestedet nær fjellet på Zakynthos. Stedet er egnet for familier med barn. De som besøker gården opplever ekte gresk gjestfrihet, og vil øyeblikkelig komme på innsiden av gresk kultur og væremåte. Familien lever virkelig opp til filosofi om gårsturisme. Gården er medlem av foreningen for gårsturisme.

For tre år siden lanserte de visjonen om å skape et spesielt sted for å slappe av og hvile i i nærheten på gården. Da la de ned grunnsteinen og skapte fire tradisjonelle agroturisme villaer på 25 dekar for å skape et miljø for total fred, harmoni med naturen, og slik de selv sier “selvfølgelig med alle bekvemmeligheter og fasiliteter du ønsker”.

Therianos-Villas

I en av olivenlundene til Therianos familien. Foto Knut Werner Alsén

Familiens filosofi er å dele med med gjestene hva de selv lever med hver dag, som er et enkel og sunt liv på landet – men dog med alle de bekvemmeligheter og det beste fra den zakynthiske tradisjonen. Stedet er særlig velegnet for deg som bor i byen og som søker fred og natur, og hvor ren luft er viktig. Stedet er også velegnet for barn (og voksne) som vil lære litt om ekte gresk gårdsdrift. Gården har dyr og produserer økologisk mat.

Therianos-Villas3

Druetrær på gården til Therianos familien. Foto Knut Werner Alsén

Å bo på gården Therianos, kan du oppleve et aktivt gresk moderne landsbyliv forankret i sterke tradisjoner. Og det hører med til oppholdet å smake og nyte matprodukter fra gården. Gården er selvforsynt med kylling, kanin (matspesialitet fra Zante) olivenolje, vin og grønnsaker. Også all osten som serveres er gårdsprodusert. Vi anbefaler at gjestene eller andre bestiller et måltid hos Therianos familien. Det er også mulig å kjøpe produkter fra gården. Familien har er sertifisert og satser på økologiske produkter.

De små villaene til Therianos-familien er ikke laget for å imponere, men å behage. Alle husene har fullt utstyrt. Interiøret er smakfullt med tradisjonelle møbler som man finner mange hjem i Zakynthos.

Våre nøkkelord: Økologisk gårdsferie (Gårdsturisme) (Agrotourism) i Hellas og Zakynthos (Zante), Bærekraftig reiseliv (Ecotravel, EcoTourism, Sustainable Tourism)

Les mer og se flere bilder på familiens nettside.

Opprett en gratis blogg eller et nettsted på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: