Zante Bella Vista

Zante Bella Vista

Zante Bella Vista

Bella Vista er et av de herligste overnattingsstedene vi har funnet på Zakynthos. Huset  oppleves privat og skjermet, med fem leiligheter som ligger midt blant hundrevis oliventrær. Bella Vista har som navnet tiliser, en fabelaktige utsikt – og kort vei (20 m) ned til stranden og en liten småbåthavn.  Har du lykken med deg kan du kjøpe fersk fisk direkte fra fiskebåtene som tøffer inn hver morgen.

Zante-Bella-Vista

Solbading i hagen. Foto Knut Werner Alsén

Dette er stedet for familier som ønsker fred og ro i et godt landskap. Bella Vista egner seg også for barnefamilier. Huset ligger langt vekk fest og dunkende popmusikk hele natta. Bella Vista ligger på en liten høyde, og stedet er kjent for svale sommerkvelder – uten at det føles kaldt.

Zante-Bella-Vista7

Sommerfest i hagen på Bella Vista. Foto Knut Werner Alsén

Det beste av alt med besøket på Bella Vista er eierne, familien Andreas og Angeliki. To hjertevarme verter som gir oss og alle de andre følelsen av å komme litt hjem når vi kommer til Bella Vista. Vi blir alltid kjent med nye feriende gjester når vi bor på Bella Vista, takket være Andreas og Angelika.

Zante Bella Vista

Zante Bella Vista

Stedet er ideelt for de som ønsker en avslappende ferie og bo komfortabelt. Andreas og Angeliki lager alltid gresk fest for sine gjester, derfor kan det være lurt å legge seg inn for minimum en uke.

Zante-Bella-Vista

Bella Vista på høyden. Foto Knut Werner Alsén

Bella Vista er et egnet sted for turgåing. Og hvis du nødvendigvis må nyte det greske nattelivet, er det gangavstand (20 min) til det ferielandsbyen Tsilivi. Bella Vista tilhører Tragaki, og har bussforbindelse (men ikke så ofte) til Zakynthos by. Taxi og leiebil anbefales (husk internasjonalt førekort og kjør pent).

Zante-Bella-Vista

Bella Vista sett fra havet. Foto Knut Werner Alsén

Bella Vista er et godt utgangspunkt for å reise rundt og ta del i hva øya Zakynthos har å tilby av opplevelser.

Zante-Bella-Vista

Standen ligger 20 m under Bella Vista. Foto Knut Werner Alsén

http://www.zantebellavista.com/

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: